Rippa Mini Ekskavatör Küresel Satış Lideri

2022/03/29 11:41

Rippa mini ekskavatörler dünyanın her yerindeki müşterilerin güvenini kazandı. Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Kanada, Almanya, Polonya, İtalya, İngiltere, Fransa, Yeni Zelanda, İspanya, Portekiz, Belçika, Endonezya, Rusya ve diğer ülkelerdeki mini ekskavatör bayileri bizimle kurulmuştur. Sipariş almaya devam ediyoruz ve Rippa'nın ürettiği küçük ekskavatörlerin bayilerimize sağladığı iş ve kârlardan çok memnunuz.

Neden bu kadar çok bayi Rippa Group'u seçiyor?

İlk sebep

Rippa Group, bir Çin-Alman ortak girişimi ve bir Alman teknoloji şirketidir. Bayilere özelleştirilmiş ODM hizmetleri sağlamak için ileri Alman teknolojisine ve dünyanın en iyi mühendislik makineleri teknik tasarım ekibine sahiptir.

İkinci sebep

Rippa Group, müşterilere iyi bir alışveriş deneyimi sunan eksiksiz bir satış ve servis sistemine sahiptir.

Üçüncü neden

Sıkı kalite denetimi, iyi bir itibar kazanmanın temelidir. Rippa Group, sıkı kalite denetimi nedeniyle iyi bir itibar kazandı.

Dördüncü sebep

Grubun 200'den fazla patenti vardır ve CE, RS9000, EPA sertifikalarını almıştır.

Elbette Rippa’yı tercih etmenizin bu dört nedeninden daha fazlası da var elbette. Gelip bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.