Rippa Group, yıllık 30.000 küçük ekskavatör üretimine sahip bir üretim üssü inşaatına başlıyor

2024/09/27 13:21

10 Eylül 2024'te Rippa Group, Çin'de ikinci bir kilometre taşını başlattı; yıllık 30.000 akıllı mühendislik ekipmanının üretimi, deneyimsiz üretim üssü mücadelesi resmi olarak başladı. Bu yeni girişimin başlatılması, yalnızca Rippa'nın akıllı üretim alanında benzer şekilde derinleştiğini göstermekle kalmıyor, aynı zamanda dünya mühendislik ekipmanı pazarında yeni zirvelere ulaşacağını da gösteriyor. Küçük ekskavatörler, büyük ekskavatörler, yükleyiciler, bekolar, kızaklar, forkliftler ve farklı mühendislik makinelerinin imalatına odaklanan bir üretici olarak Rippa Group, genellikle inovasyon ve sürdürülebilir kalkınmaya odaklanmıştır ve kendisini çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan mekanik ürünler sunmaya adamıştır. ürünleri uluslararası pazara sunuyor.

微信截图_20240927132424.jpg

Yeşil üretim geleceğe yön veriyor

Bu sefer başlayan deneyimsiz üretim üssü Çin'in ana sanayi şehrinde bulunuyor ve oldukça büyük bir alanı kapsıyor. Bu girişim artık Rippa'nın akıllı üretim dönüşümünü hızlandırmaya yönelik temel adımlardan biri olmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni geliştirme fikrini de hayata geçiriyor. Üretim birimi, güç kullanımını optimize etmek, karbon emisyonlarını azaltmak ve enerji tasarrufu sağlayan ve çevreye duyarlı bir üretim ortamı yaratmak için üstün üretim yöntemleri ve akıllı ekipmanlar kullanacak. Bu, dünya endüstrisinin büyüyen düşük karbonlu ekonomi arayışı modasıyla kusursuz bir uyum içindedir.

Projenin tamamlanmasının ardından, yıllık üretim 30.000 akıllı mühendislik ekipmanına ulaşacak ve bu da küçük ekskavatörler, masif ekskavatörler, yükleyiciler vb. gibi çok çeşitli ürün izlerini maskeleyecek. Yeni üssün deneyimsiz üretim modeli ayrıca, inşaatı büyük ölçüde süsleyecek. Rippa ürünlerinin pazardaki rekabet gücünü artırmak ve uluslararası müşterilere daha çevre dostu, çevre dostu ve duyarlı mühendislik ekipmanı çözümleri sunmak.

DSC00897.jpg