Mini ekskavatör ekipmanı tüccarı

2022/03/26 16:12

Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd., Ar-Ge, üretim ve satışı entegre eden profesyonel bir inşaat makineleridir.

2006 yılında kurulan bir üretim işletmesi, Shandong Eyaleti, Jining Şehri, Yüksek Teknoloji Bölgesi, Altıncı Endüstri Parkı'nda bulunmaktadır. Fabrika 100.000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır ve şu anda 20 profesyonel mühendis ve teknisyen, 8 üst düzey mühendis ve üst düzey mühendis dahil olmak üzere 200'den fazla çalışana sahiptir. 30 teknisyen var; Şirketin 76 patenti ve 21 ticari markası bulunmaktadır. Ana ürünler ekskavatörler, paletli kamyonlar, yol silindirleri, forkliftler, beton karıştırıcıları, kazıcı yükleyici, yükleyiciler ve diğer mühendislik makine ürünleridir.

1648282695241656.jpg

Şirket, Shandong Eyaleti'nde ulusal düzeyde bir yüksek teknoloji kuruluşu, sözleşmeye bağlı ve kredi değerli bir kuruluş ve fikri mülkiyet tanıtım kuruluşudur ve bağımsız olarak ithalat ve ihracat yapma hakkına sahiptir. 2017 yılında ISO 9001 kalite yönetim sistemi sertifikasını, ulusal 3C sertifikasını, CE AB kalite sertifikasını, Euro 5 emisyon sertifikasını, ABD EPA emisyon sertifikasını ve Avustralya kabin yuvarlanma önleme sertifikasını geçti ve ulusal tarım makineleri sübvansiyonları aldı.

1648282753287192.jpg

Dünyanın birçok bölgesinde servis noktaları kurmuş olup, satış sonrası hizmeti de yerinde sağlamaktadır. Aynı zamanda O 2 O modu ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarını aktif olarak geliştirmektedir. Ürün ve hizmetleri Çin, Avrupa, Amerika, Avustralya, Afrika ve diğer ülkelere yayılmıştır.

1648282907151375.jpg

Şirketin satış geliri yıldan yıla ikiye katlandı. Şirket büyümeye ve gelişmeye devam ettikçe, genç ve enerjik Rippa insanları daha çok çalışacak, ilerleyecek, daha açık ve uluslararası bir Rippa yaratacak, dünyaya açılacak ve daha iyi bir geleceğe girecek!

1648282974809506.jpg